Jobba hos oss

I 450 år har vi brukat jorden runt Slöinge. Vi har tagit hand om djur, malt mjöl och tillverkat glass. Vi har tagit oss hit genom vår vilja och förmåga att utvecklas. Det vi sår idag får vi skörda i morgon. Vi odlar vår framtid genom att värna om det som skapat vår framgång: livskraftiga jordar, bra råvaror, kunniga medarbetare och hållbar lönsamhet.

Generationer av tyckanden och misslyckanden, gemenskapen i byggdes och lärdomar från hela världen har tagit oss hela vägen hit. Vi tror att det är samma recept som tar oss vidare 450 år till.

Söker du anställning och är intresserad av Berte Qvarn?

På Berte Qvarn finns hela kedjan från inköp av råvara, dvs spannmål, till spannmålsmottagning och laboratorium där vi analyserar inkommande spannmål och färdigt mjöl. I qvarnen maler vi mjölet enligt samma principer - på samma plats, med kraft från samma vatten och av samma familj som 1569. Därefter distribuerar vi vårt mjöl med egna chaufförer och egna bilar.  

Skicka gärna in en spontanansökan till oss! Berätta kort om dig själv, varför du vill jobba hos oss och vad du tror att just du kan bidra med. Glöm inte att bifoga din CV. Skicka din ansökan till info@berteqvarn.se

 

 

KVALITETSMJÖL FRÅN SLÖINGE SEDAN 1569

Berte Qvarn | 311 67 Slöinge | info@berteqvarn.se | +46 (0)346 71 52 00

 

Läs vår integritetspolicy